Címlap

Köszöntjük honlapunkon !
 

A JURANTIS Könyvelő Korlátolt Felelősségű Társaság 2003. április 1-én alakult azzal a nem titkolt céllal, hogy a könyvelési feladatokon túlmenően olyan komplexebb problémák elintézésében is segítsen, amelyek a cégek működését veszélyeztethetik, és amelyek megoldása meghaladja az adott vállalkozás lehetőségeit.
 

Társaságunk már a nevével is szerette volna kifejezni azt a kettősséget, amely meghatározza működésünket, és amely - meggyőződésünk szerint - egyedivé és különlegessé teszi vállalkozásunkat.
A latin ius, iuris (jogszabály, törvény) és az atlantisz szavak összevonásával alkotott név azt jelenti, hogy a törvényekben és egyéb jogszabályokban megfogalmazott jogok és kötelezettségek összehangolásával kívánjuk megvalósítani azt a minden létezővel való egységet, amely az atlantisziak életét végig kísérte és meghatározta.
 

A JURANTIS Könyvelő Kft. több, mint egy könyvelő iroda, annak ellenére, hogy tevékenységünk jelentős részében klasszikus könyvelési tevékenységet folytatunk. Eddigi működésünk során több olyan adóigazgatási eljárásban vettünk részt, amelynek sikere azt bizonyítja, hogy a hatósággal való együttműködés és kommunikáció nem lehetetlen, és a felmerülő problémákat megfelelő hozzáállással, és persze megfelelő szakmai háttérrel minden esetben meg lehet oldani.
 

A társaság alapítói Lakiné Szkiba Judit és Farkas Zsuzsanna a legnagyobb szakmai tapasztalattal a társadalombiztosítási jog területén rendelkeznek. Lakiné Szkiba Judit neve a társadalombiztosítási területen dolgozó szakemberek körében régóta ismert és elismert, szakmai előadásai és publikációi nagy népszerűségnek örvendenek. "Közös gyermek"-ként született meg 2002. októberében a TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁSI LEVELEK című lap, amely kéthetenként jelenik meg a Hírtőzsde Holding Rt. kiadásában, és gondozásában. Az újságról bővebb információkat itt kaphat.
 

Egyedülálló lehetőségként a RAABE Tanácsadó és Kiadó Kft. felkérte cégünket egy olyan újság megvalósítására, mely humoros, gunyoros intrikus hangvételben segíti a társadalombiztosítási ügyintézők munkáját. Az Én és a TB című havilap sikeres lett különleges hangvételével, korrekt szakmai tájékoztatásával. Az újság főszerkesztője Lakiné Szkiba Judit, felelős szerkesztője Farkas Zsuzsa. Az újságokon kívül folyamatosan publikálunk több szakmai kiadványban is, melyek többek között a Menedzserpraxis Szakkiadó és Gazdasági Tanácsadó Kft., valamint a Verlag Dashöfer Szakkiadó Kft. gondozásában jelennek meg.
 

Fontosnak tartjuk a szakember utánpótlást, ezért szerepet vállaltunk OKJ-s képzésekben, ahol munkajog, társadalombiztosítási jog, személyügyi és munkaügyi ismeretek tárgyakban tartunk előadásokat.
 

A társadalombiztosítási, illetve munkaügyi tapasztalatainkat az elkövetkezendő időszakban is kamatoztatni kívánjuk, ezért - mintegy a könyvelési tevékenység alternatívájaként - az ezzel kapcsolatos feladatok ellátására kívánjuk fektetni a hangsúlyt.
Cégünk egy különleges, és tudomásunk szerint egyedülálló munkaerő-foglalkoztatási projekttel bír, amely összefoglaló gyakorlati útmutatót ad a jogszabályok dzsungelében való eligazodáshoz.
 

A JURANTIS Kft-ben nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinkkel jó - gyakran baráti - kapcsolatot alakítsunk ki, és mindannyiunk legnagyobb megelégedésére végezhessük el vállalt feladatainkat.
 

JURANTIS KFT.© .